1 5 3 4

Εταιρεία

Η Αρχή...

Η πρώτη ημέρα λειτουργίας της Ramino στην αρχική εταιρική μορφή της, βρίσκεται μέσα στο έτος 1982 το οποίο μπορούμε να πούμε ότι ήταν το γενέθλιο έτος της σημερινής εταιρίας.

Πολύ γρήγορα αναπτύσσεται και το 1986 δημιουργείται η βασική εταιρική της μορφή η οποία το 1992 μετεξελίσσεται στην σημερινή Ramino ΑΕΒΕ.

Το ίδιο έτος ολοκληρώνεται η κατασκευή των δύο ιδιόκτητων κτιριακών εγκαταστάσεων την Σίνδο Θεσσαλονίκης, συνολικού εμβαδού 2,500 τμ. και μεταφέρονται όλες οι δραστηριότητες της εταιρίας στον νέο χώρο.

 

....η συνέχεια

Από το σημείο αυτό και μετά η ραγδαία ανάπτυξη της εταιρίας, την έφερε στην κορυφή της ελληνικής αγοράς στα προϊόντα που αφορούν το κουρτινόξυλο, την κουρτινόβεργα και γενικότερα τα διακοσμητικά συστήματα ανάρτησης της κουρτίνας. Στις αρχές του 2002 ολοκληρώθηκε η επέκταση των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων της εταιρίας και σήμερα, οι δραστηριότητες της εταιρίας στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 4.500 τμ. Αυτή η εξέλιξη δίνει την δυνατότητα στην εταιρία μας να προχωρήσει στην ανάπτυξη δική της παραγωγής υψηλής ποιότητας προϊόντων, με χρήση σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.

Η επιμονή τη Ramino στην ποιότητα τις πρωτοποριακές επιλογές και η πελατοκεντρική της φιλοσοφία, την καθιέρωσαν στην αγορά ως αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε επαγγελματία. Σήμερα η Ramino εξυπηρετεί ένα σημαντικό μέρος της ελληνικής αγοράς και το όνομα της στην συνείδηση του καταναλωτή, είναι συνδεδεμένο με την έννοια της ποιότητας, του καλού γούστου και της συνέπειας.

 

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015